2014. október 31., péntek

Nyitás - A novella beküldésről & egyéb

Sziasztok! 
Én írok itt is, Halie. Aki még nem ismerne, és csak erre a blogra tévedt volna ide, annak egy rövid bemutatkozással fogok hajlongani. Ezen kívül, a blog a #writingsandbooks novellagyűjteménye. A bejegyzések javarészt, az általatok beküldött novellákról fognak szólni. A blog csak - és kizárólagosan azoknak, akik novellákat szeretnének olvasgatni. Mivel a #writingsandbooks-nak a novellatárában vagyunk, ezért ugyanaz a design is. Célszerűnek találtam ugyanazt feltölteni, de ez még változhat!
***
Budapesten élek, ott is születtem, imádok olvasni. A legfontosabbak nekem a barátaim, a családom, és a kutyám. A #writingsandbooks írója vagyok, közreműködöm a Let Me Be Real-nál és nagyjából ennyi is. Többet ITT olvashatsz! 
***
 "Szeretnéd, ha novellád, regényed bekerülne oda, ahol számos unatkozó ember keresi a számára megfelelő novellát? Jelentkezz, az e-mail címen keresztül! Ha elég jónak érzed novellád, vagy regényed, hogy bekerüljön tárházunkba, ne habozz!" -térjünk is rá, erre. A novellanevezés menüpontban tulajdonképpen mindent megtaláltok majd, de leírom, hogy hogyan is nevezhető a novella. Egy novella többféle képpen is nevezhető lesz. A legegyszerűbb, chaten nevezni. Mivel erre az oldalra chat, nem jutott ezért a #writingsandbooks chatjében lehet nevezni! Először is, írj a chatbe, úgy, hogy a neved, legyen az, amit szeretnél, ha megjelenítenénk a novellád bejegyzésénél. Az url/email-be linkeld be azt a blogot, ahonnan szeretnéd a novelládat feltöltetni. Ha van a novelládnak prológusa, azt linkeld. Ha pedig egyből az első fejezetet szeretnéd feltöltetni, azt. (ez az egész elég egyértelmű...) A másik lehetőség, e-mailben nevezni. Ezt majdnem ugyanígy teheted meg, csak a link helyett, a novelládat ki kell másolnod az e-mailbe a tárgyhoz, pedig a novella címét kell megadnod. Nem esik nehezemre a novella kimásolása, szóval szerinte válassza mindenki a chat-es verziót. Ha valaki mégis úgy dönt, ki szeretné másolni a novelláját, a haliesun@freemail.hu-ra küldheti a novellát. De ezt az Elérhetőségekben megtaláljátok, non-stop és ez a bejegyzés, előre láthatólag, elkallódik majd. Ha valaki úgy tér majd vissza, hogy később nevezi a novellát, a novellanevezésbe kukkoljon be. 
***
 Azt hiszem, egyenlőre előszónak, ennyi. Mindent összeszedtem, amit kellett. 

Ölel:
Halie Sunfield.xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése